Ik ben Linda van den Bogerd en  ben vanaf 1998 werkzaam als trimster.

Ik ben eerst in Dordrecht, Zwijndrecht en H-I-Ambacht werkzaam geweest als honden/katten trimster in een dierenzaak en bij een dierenkliniek.

Nu is het de tijd om mijn eigen kapsalon te beginnen!   de

De trimsalon is klein opgesteld en bied alleen ruimte voor mij, waardoor ik uw dier alle persoonlijke aandacht kan geven en aan een stuk met u dier bezig kan zijn waardoor uw dier weer zo snel mogelijk naar huis kan en dit minder stress oplevert voor uw dier. Ook voordeel is dat uw dier niet gestrest kan worden door de aanwezigheid van andere honden. 
Dus ik kan zeggen dat uw dier in alle rust en met een goede  verzorging getrimd wordt. Ik zorg dat de honden en katten tijdens de verzorgingsbeurt een goede inspectie krijgen op eventuele gezondheidsproblemen zoals het gebit, bulten, huid, vacht,  oorproblemen en parasieten. Dit is uiteraard alleen een oppervlakkige controle! Anderzijds moet u uiteraard naar uw dierenarts voor een uitgebreid onderzoek. Gebruikt u dier zijn eigen shampoo, geen probleem, neem het gerust mee dan was ik met deze shampoo, zodat uw dier geen huidproblemen krijgt.
Een trimbeurt heeft zo niet alleen een functie voor de vacht, maar ook voor de controle van eventuele gebreken. Tijdens een trimbeurt kom ik  vaak het een en ander aan onregelmatigheden tegen, zodat we eventuele huid/vacht /gebit problemen en zo een verergering van het probleem kunnen voorkomen. 

Dus ik kan u wel zeggen dat ik uw dier een goede verzorging kan bieden.

 alle ras en rasloze dieren zijn van harte welkom in de trimsalon

voor afspraken kunt u bellen   078-6312500

met vriendelijke groet, Linda vd Bogerd